sensami

experience the world of ambient intelligence.

Nieuws

Dit zijn de laatste ontwikkelingen met betrekking tot het Sensami symposium:


02-06: Sensami op Second Life

Sinds enige tijd heeft Sensami een eigen huis in Second Life wat gebruikt wordt voor extra promotie. Het huis bevind zich op het eiland van het NGI, een van onze sponsoren. Naast het Sensami-huis is er van alles te beleven op het eiland, dus ga snel een kijkje nemen! Klik hier om direct naar het huis te teleporteren. Voor vragen of opmerkingen over het huis in Second Life, kan je een mailtje sturen naar Mirjam.

28-05: On tour naar Nijmegen en Enschede

Een nieuwe on tour update!
Komende dinsdag gaan we naar Nijmegen om de Thalianen te bezoeken. De dag daarna gaat er een delegatie naar Enschede.

20-05: SNiC on tour!

De commissie SNiC komt naar je toe! We zullen het hele land doortrekken om Sensami te promoten. Morgen zullen we aftrappen in Groningen. De 24e staat Leiden in de planning.

09-05: Boris de Ruyter eindspreker

Met de toevoeging van Boris de Ruyter als eindspreker, kunnen wij u vol trots het volledige programma presenteren van het SNiC symposium: Sensami. Het volledige programma is te vinden in het dagschema, inhoudelijke informatie over de lezing van Boris de Ruyter zal binnenkort te vinden zijn op sprekerspagina

25-04: Dr. ir. Mofers verzorgt lezing

Wij kunnen vol trots melden dat met de toevoeging van Dr. ir. Frans Mofers van de Open Universiteit alle tracks volledig gevuld zijn. Voor meer informatie over zijn lezing kun je terecht op de sprekerspagina

13-04: Dr.ir. Evert van Loenen verzorgt presentatie

Dr. ir. Evert van Loenen heeft toegzegd een lezing te verzorgen met als titel "Ambient Intelligence: from technology studies to real world applications". Meer informatie hierover is te vinden op de sprekerspagina

13-04: Remco Bakker verzorgt een presentatie

Remco Bakker van IRC2 heeft toegezegd een lezing te verzorgen voor de track bottlenecks and pitfalls. Meer informatie over deze presentatie zal binnenkort beschikbaar komen op de sprekerspagina

04-04: Universiteit van Amsterdam onderwijspartner

De Universiteit van Amsterdam is de vijfde onderwijspartner geworden van het Sensami symposium. Voor meer informatie over de onderwijspartners en de andere partners, zie de partner pagina.

04-04: Universiteit Leiden onderwijspartner

De Universiteit Leiden is de zesde onderwijspartner geworden van het Sensami symposium. Voor meer informatie over de onderwijspartners en de andere partners, zie de partner pagina.

04-04: Info Support silver partner

Info Support heeft toegezegd een silver partner te worden van het Sensami symposium. Voor meer informatie over Info Support en de andere partners, zie de partner pagina.

28-03: Ir. Menno Lindwer geeft lezing

Ir. Menno Lindwer heeft toegezegd een lezing te verzorgen in de track Bottlenecks and Pitfalls. Het zal grofweg over schaalbaarheid zijn. Meer informatie zal te vinden zijn op de sprekerspagina

24-03: Dr. Havinga geeft lezing in Business & Society

Dr. Paul Havinga heef toegezegd een lezing te geven in de Business and Society track, met de focus op het Business aspect.

21-03: Kris Luyten zal een lezing verzorgen

Kris Luyten heeft toegezegd een lezing te verzorgen in de track Business and Society. Meer informatie zal op de sprekerspagina geplaatst worden als deze bekend is.

20-03: Dr. Penny Duquenoy zal een presentatie geven

Dr. Penny Duquenoy heeft toegezegd een presentatie te geven in de track Business and Society over Ambient Intelligence en Ethiek. Meer informatie zal zo snel mogelijk beschikbaar gemaakt worden.

17-03: Panos Markopoulos verzorgt eerste lezing

Panos Markopoulos heeft toegezegd de opening te verzorgen. Meer informatie over deze spreker en zijn lezing zijn te vinden op de sprekerspagina

14-03: Universiteit Eindhoven onderwijs partner

De Technische Universiteit Eindhoven is de vierde onderwijspartner geworden van het Sensami symposium. Voor meer informatie over de onderwijspartners en de andere partners, zie de partner pagina.

09-03: Philips silver partner

Philips heeft toegezegd een silver partner te worden van het Sensami symposium. Voor meer informatie over Philips en de andere partners, zie de partner pagina.

07-03: InfoCanvas workshop door Zach Pousman

Zach Pousman heeft toegezegd om een workshop te geven over InfoCanvas. Wanneer meer informatie beschikbaar is zal deze geplaatst worden in het gedeelte van de website betreffende workshops

24-02: Dhr. R. Schouwenberg bevestigd als spreker

Dhr R. Schouwenberg (Senior Research Engineer, Kaspersky Lab Benelux) heeft toegestemd om een lezing te geven in de track 'Bottlenecks & Pitfalls'. Meer informatie wordt zo snel mogelijk toegevoegd.

21-02: LogicaCMG silver partner

LogicaCMG heeft toegezegd een silver partner te worden van het Sensami symposium. Voor meer informatie over LogicaCMG en de andere partners, zie de partner pagina.

13-02: Radboud Universiteit Nijmegen onderwijspartner

De Radboud Universiteit Nijmegen is de derde onderwijspartner geworden van het Sensami symposium. Voor meer informatie over de onderwijspartners en de andere partners, zie de partner pagina.

12-02: Accenture gold partner

Accenture heeft toegezegd een gold partner te worden van het Sensami symposium. Voor meer informatie over Accenture en de andere partners, zie de partner pagina.

12-02: Universiteit Twente tweede onderwijspartner

De Universiteit Twente heeft toegezegd onderwijspartner te worden van het Sensami symposium. Hiermee hebben we al twee onderwijspartners. Voor meer informatie over de onderwijspartners en alle andere partners, zie de partner pagina.

08-02: Prof. Dr. Rauterberg bevestigd als spreker

Prof. Dr. Matthias Rauterberg heeft vandaag toegezegd te komen spreken op Sensami. Hij zal de eerste lezing in de track Business & Society verzorgen. Het onderwerp zal zo spoedig mogelijk bekend gemaakt worden

06-02: Ernst & Young silver partner

Ernst & Young heeft toegezegd een silver partner te worden van het Sensami symposium. Voor meer informatie over Ernst & Young en de andere partners, zie de partner pagina.

03-02: ASML silver partner

ASML heeft als tweede bedrijf toegezegd om silver partner te worden van het Sensami symposium. Voor meer informatie over ASML en de andere partners, zie de partner pagina.

03-02: Capgemini eerste gold partner

Capgemini is de eerste gold partner van het Sensami symosium! Voor meer informatie over Capgemini en de andere partners, zie de partner pagina.

25-01: Procam silver partner

Procam is de eerste silver partner van het SNiC. Voor meer informatie over Procam en de andere partners, zie de partner pagina.

20-01: Universiteit Utrecht eerste onderwijspartner

De universiteit van Utrecht heeft als eerste universiteit toegezegd om het Sensami symposium financieel te ondersteunen.

13-01: De website is online!

De Sensami website is toegankelijk voor het publiek. Welkom! Blader eens rond, er komt spoedig meer informatie.
Hopelijk tot juni!

Stichting Nationaal Informatica Congres (contact)